Familiesamling HSIL alpin

Sist helg hadde Høybråten og Stovner alpingruppe sin familiesamling på Rauland. Til sammen 43 alpinister og foresatte reiste opp til Rauland Høgfjellshotell på fredag og innlosjerte seg i leiligheter tilknyttet hotellet.

Lørdag våknet vi til klarvær og minus 15 grader, men med nye fine dunjakker var det bare å sørge for at ansiktet ikke skulle fryse. Utstyrt med tyggegummi for ansiktsbevegelser og beskjed om å se på ansiktene til hverandre startet vi oppvarming i traseen som vi var tildelt. Rauland skisenter hadde gjort en god jobb med bakkene som var åpnet og våre trenere, Kim Massey, Christer Ruud, Mats Granøien og Simen Husøy, satte alle i gang med fine basisøvelser. Noen hadde sin første tur på ski denne sesongen, mens noen hadde tjuvstartet på Juvass tidligere i år. Trenerne rapporterte om mye fin fremgang i bakken og mange positive alpinister.

Øverst i bakken
Unge alpinister venter på tur og instruksjon.
(Foto: Øistein Syversen)

Lørdag kveld ble avsluttet med fellesmiddag på hotellet hvor julekoldtbord stod på menyen. Her var det noe som passet for både store og små og en veldig hyggelig avslutning på en fin dag.

Søndag var det igjen klart for diverse øvelser før dagen ble avsluttet med en fin storslalåmløype hvor alle fikk testet det de hadde lært i løpet av helgen.
Alle var enige om at det hadde vært en fin og lærerik helg og gleder seg til å få stå mer på ski.

Forhåpentligvis åpner Liabakken helgen 8-9. desember etter flott
innsats fra mange foreldre som har stilt opp til snølegging både
natt og dag siden fredag ettermiddag. Følg med
www.hsil.no og se under gruppe
alpin.

Vi takker tilslutt Burmeister, Stålhallen, Torshov sport, Aleris, Brämhults og Macverket for flotte bidrag til de nye dunjakkene. De holdt oss gode og varme i helgen.

Gruppebilde fellessamling Rauland desember 2012
Gruppebilde av samlingsdeltakerne i nye jakker.
(Foto: Øistein Syversen)

P.S
Knallbra kjøring i Sverige av Olav Kronborg i helgen. Ble nr. 4 i slalåm i går og 23 punkter. Har forbedret seg med 10 punkter på de to første slalåmrennene denne sesongen

Øistein & Ingunn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s