Inntrykk fra årets «Alpingutter 2002» barmarkssamling

Eirik fra gruppe 5 var med på årets utgave av «Alpingutter 2002 – venner for livet«, som gikk i Hafjell-Lillehammer-området. Vi bodde på Pellestova og var der oppe rundt 18:00 på fredag. Alpinguttene kastet ikke bort tida og startet med å ta syklene fatt og sykle rundt hotellet for å lete etter bra hopp for syklene.

Initiativet «venner for livet» er satt igang av Ingvar Straume. Organisator for årets utgave av barmarkstreningen var Dag Erik Larsen i Lillehammer skiklubb.

Lørdagen startet med frokost og smøring av matpakke, så startet dagens program som først var litt terrengsykkelteori (hvordan ta svinger, hvordan kjøre ned bakker osv.) i regi av instruktøren Sylvi Sommer, før de la ut på en tur bort til Kuåsen og Birkebeinerrittet, ispedd noen etapper av Ultrabirken (2 bortover og 3 tilbake). Etter sykkelturen ble det en tur på Hunderfossen familiepark før turen gikk videre til Jørstadmoen der de fikk slite seg ut i hinderløypa under instruksjon av Tor som er trener i Lillehammer skiklubb.

Hinderløype
Hinderløypa på Jørstadmoen, Eirik

Etter frokost på søndag tok Dag Erik fra Lillehammer skiklubb dem med seg på en oppvarmingstur fra Pellestova til Birkebeineren skistadion. Der syklet de ungdomsbirken. Etter ungdomsbirken syklet tok Dag Erik dem ned til Olavs Hall og premieutdeling, via Ballettbakken.

I det hele tatt en helg fylt med fart og trening og godt kameratskap. Vi sender en takk til ildsjelene Ingvar og Dag Erik og alle de som bidro til en kjempehelg. Vi håper at flere fra HSIL finner en mulighet til å bli med på neste arrangement.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s